Exposicions pasades

« Ves enrere

Vicent Beltrán Grimal

Vicent Beltrán Grimal

Vicent Beltrán Grimal

Amb motiu del 50 aniversari de la mort de l'escultor valencià Vicent Beltran Grimal, el Museu de Belles Arts de València presenta una exposició en homenatge de qui va ser una figura clau en la formació de l'avantguarda artística valenciana dels anys trenta del segle XX, a més de director de l'Escola de Belles Arts de Sant Carles i director del Museu de Belles Arts de València.

L'exposició, que compta amb la col·laboració de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, mostra algunes de les obres més destacades de Beltran Grimal dins de la col·lecció del Museu, la major part d'elles donades per la família de l'artista l'any 1965. Esta mostra permet reunir un conjunt d'obres que romanien disperses en distintes sales del Museu o que no estaven exposades al públic per a oferir una aproximació a l'obra d'un escultor que va saber obrir les portes a la modernitat, donant lloc a un art completament nou.

Dates: 30 abril - 22 juny 2014
Lloc: Sala Joanes d'exposicions temporals
Comissària: Amparo Carbonell (catedràtica d'Escultura de la Universitat Politècnica de València i acadèmica de número de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles)
Produïda per: Museu de Belles Arts de València