Visualització de contingut web

Biblioteca

Des del dilluns 8 de febrer de 2016, la Biblioteca del Museu de Belles Arts de València estarà tancada al públic a causa de les obres de remodelació de l'edifici que afectaran la part del Museu en què es troba en l'actualitat la Biblioteca.
No obstant això, en la mesura de les nostres possibilitats continuarem atenent consultes puntuals per telèfon o per correu electrònic (horari d'atenció: dilluns a divendres, de 9 a 14 h.).

Estem transformant el Museu. Gràcies pel vostre suport.

Informació general

La Biblioteca del Museu de Belles Arts de València està especialitzada en art i els seus fons, que comprenen tot tipus de documents sobre l'art produït des de l'Edat Mitjana fins a l'actualitat, fan insistència pel que fa a l'art valencià i amb una especial rellevància a la pintura. De fet, esta biblioteca es considera especialitzada en pintura gòtica valenciana pel pes que este període artístic té dins de la col·lecció de Pintura del Museu de Belles Arts de València.

Els  fons de la biblioteca presenten una gran varietat de tipologia documentalentre la qual destaquen monografies, especialment catàlegs d'exposició, publicacions periòdiques, catàlegs de subhasta, obres de referència, cartells, fotografies, fullets, catàlegs de mà, premsa, cd-roms, vídeos i separates.

La Biblioteca compta en estos moments amb 28.724 volums i 880 títols de revistes, a més de 2.510 cartells, 60.201 fullets, 7.892 fotografies, 726 materials audiovisuals i més de 82.000 retalls de premsa.

Contacte

Temes referits a monografies, catàlegs d'exposicions i intercanvis (contactar amb Ana Alfaro):
tel. 689 41 08 65  /  alfaro_ana@gva.es

Temes referits a publicacions periòdiques, premsa, cartells i fullets (contactar amb Rosa Rodríguez):
tel. 96 387 03 16  /  rodriguez_roscan@gva.es

Normes d'accés

Donat el caràcter d'especialització de la Biblioteca del Museu, tindran prioritat d'ús els investigadors d'història de l'art. També podrà ser utilitzada per llicenciats, estudiants universitaris i públic en general aficionat a l'art.

En qualsevol cas s'expedirà el corresponent carnet de lector, presentant el seu DNI i entregant una fotografia mida de carnet, que tindrà una validesa de dos anys. Tant per a la seua expedició com per a la seua renovació regixen les taxes vigents de la Generalitat Valenciana.

L'accés dels usuaris de la biblioteca es realitzarà per l'entrada de l'edifici administratiu del Muse. A l'entrada, prèvia acreditació, li'ls facilitarà una credencial d'accés, que hauran de portar en tot moment visible, i que haurà de ser tornada a l'eixida del Museu.

Les bosses de mà grans i els paraigües hauran de ser depositats en la taquilla de l'accés principal al Museu (cúpula), i s'accedirà a la biblioteca únicament amb els accesoris necessaris per al seu ús personal en ella (ordinador personal, càmera de fotos, portamonedes, etc.).

Servicis

  • Consulta en sala
  • Informació bibliogràfica i referència
  • Intercanvi bibliogràfic de revistes duplicades
  • OPAC (catàleg en línia). Accés al catàleg
  • Préstec interbibliotecari
  • Reprografia